Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Gjerdrum Næringslivsforening samler inn og bruker personopplysninger om deg.
Kontaktinformasjon: Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på:

post@gjerdrumnf.no
Mobil +47 900 48 986

Dersom du mener at Gjerdrum Næringslivsforening har behandlet dine personopplysninger i strid med personvernloven, kan du klage til Datatilsynet.

Kontaktskjema

Fra kontaktskjemaet lagrer vi navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Kontaktinformasjonen brukes i forbindelse med din forespørsel.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar sensitive personopplysninger på e-post fra deg, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Google Analytics

Når du besøker gjerdrumnf.no, lagres det informasjon som brukes til å analysere bruken av nettstedet ved hjelp av Google Analytics.
Analysen brukes for å justere innhold og design av nettsiden, slik at du skal kunne finne den informasjonen du leter etter enda lettere.
Siden har også linket Google Analytics og Google Ads, slik at informasjonen som lagres kan brukes til å gi deg mest mulig relevante annonser i Google, eller i Google sitt annonsenettverk.
Søk som gjøres på nettsiden blir lagret i Google Analytics. Dette er også for å kunne justere innhold og design og på den måten gi deg en bedre brukeropplevelse.
Google Analytics, en tjeneste som eies av Google, setter inn flere Informasjonskapsler for å gjennomføre denne analysen. Se Google sin vilkår for personvern for mer informasjon.

Facebook

Gjerdrum Næringslivsforening har en Facebook-side (facebook.com/meisengrafisk). Facebook samler inn data om alle sine brukere for å kunne levere sine tjenester. Dataene samles inn fra brukernes enheter, blant annet via informasjonskapsler/cookies som lagres på brukernes datamaskin. Data fra informasjonskapslene lagres av Facebook i to år. Facebooks fullstendige retningslinjer for data kan leses her.

Om Facebook-brukere som liker, følger eller interagerer med Gjerdrum Næringslivsforening Facebook-side vil vi via Facebooks innsiktsverktøy få tilgang til anonymiserte data for eksempel om alder, kjønn, bosted, interesser etc. Meisen Grafisk bruker den aggregerte statistikken om våre brukere til å forbedre innholdet på Facebook-siden slik at innholdet skal bli mer relevant for målgruppen vår. Dataene vi får innsyn i inneholder ikke informasjon som identifiserer enkeltpersoner, men er av typen «mann i alderen 25–34 år, som bor i Bergen og liker sport».

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge antall besøkende og deres bruk av nettsiden. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Bruk av informasjonskapsler medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men dersom du ønsker kan du når som helst endre innstillingene i nettleseren slik at du ikke samtykker til lagring av informasjonskapsler.

Rull til toppen